Thursday, June 14, 2012

Today is my Birthday!!


Assalamualaikum..wbt..

Alhamdullillah.syukur iman masih lagi diizinkan Allah untuk bernafas untuk tahun ke 24 ni..
iman nak ucapkan terima kasih kat mak ayah yang membesarkan iman selama ini dengan kerenah iman agak degil tu..tapi kan adeq baik hati kan dan comey kan mak ayah!!hihi.. 
abang long pulak adeq sayang abang walaupun perbezaan umor sangat jauh..abang tetap di hati adeq..sorry abang long kalau deq jalan dengan abang comfirm orang ingat deq anak abang..haha...pelik kan abang besar adeq kecik sangat..haha...

Tak lupa kat kekawan yang wishing birthday iman hari ini.. iman terharu sangat sebab masih ada yang ingat iman..jadi iman nak ucapkan terima kasih bebanyak kat korang..
terutama adeq angkat iman ct, kema, panda, dan sahabat -sahabat yang lain..

iman harap sangat iman semakin tabah dengan apa yang dilalui dalam hidup iman sebelum ini malah membuatkan iman lebih dewasa untuk harungi kehidupan masa mendatang..lagi pun banyak perkara iman da buang masa sebelum ini...sebab itu iman nak kejar semula apa yang tertinggal dan capai impian iman..

selamat hari lahir untuk diri iman sendiri yang ke 24 tahun
moga iman tergolong orang-orang yang solehah..amin...

terima kasih silent reader yang sudi membaca entri iman ini..=)







Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

32 orang comment:

Emma said...

happy birthday lalink.. semoga panjang umur, murah rezeki and ceria selalu... ^_^

nur anis said...

happy birthday...:)

nuha ahmad said...

happy birthday syg :)

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wah ur bday 2day..eppy bday dear..MOga Allah merahmati & memberkati awk slamnye.amin

sweetsourlife said...

happy birthday imam.. semoga panjang umur dan selalu di murahkan rezeki

AyueJean said...

Happy Birthday...... May Allah s.w.t always bless u & all ur wish comes true.... =D

Ayu Iman said...

@Emma
tema kasih emma...amin..=D

Ayu Iman said...

@nur anis
tq anis =D

Ayu Iman said...

@nuha ahmad
terima kasih nuha..

Ayu Iman said...

@Chenta Eyfa Latieyfa
haah arini bufday to me...tq chenta eyfa latieyfa..amin.

Ayu Iman said...

@sweetsourlife
tq sweetsourlife..amin.

Ayu Iman said...

@AyueJean
tq cik ayuejean =D

::thexieza:: said...

happy birthday iman..
cantik nama. :)

BERT said...

besdey iman ye arini.. epi besday ya.. slamat pnjang umur dan dimurahkan rezeki yaa...

kema said...

happy birthday ayu..hihihihi~ nti ak blanje mkn eyh...

Ayu Iman said...

@::thexieza::
terima kasih thexieza =D

Ayu Iman said...

@BERT
haah..arini bufday iman cik BERT..amin =D

Ayu Iman said...

@kema
kema yolaa..aku nak hadiah juga laa..

boboob said...

happy besday..!!

salykin sobry said...

hepi belated bufday..semoga Allah merahmati kamu =)

Ayu Iman said...

@boboob
tq boboob =D

Ayu Iman said...

@salykin sobry
amin..tq salykin sobry =D

diya said...

Happy belated birthday Iman :)

Ayu Iman said...

@diya
tq diya wish my bfdy =D

babycomel said...

iman, happy belated besday ye..
semoga bahagia selalu ;)

Ayu Iman said...

@babycomel
tq babycomel amin..insyaallah doakan iman terbaik ya =)

EYFAalias said...

Birthday iman ke? So sorry! Lama tak online. Hmmm. Happy belated birthday. Hope iman success dengan apa yang iman buat skrg. Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki. Amin~ Happy bithday again my friend :)

Ayu Iman said...

@EYFAalias
haah bufday iman 14/6...yake..xpelah eyfa bz ek...tq tau eyfa sudi wishing iman..insyaallah doakan iman ya =D syg eyfa..

Cik Yaya said...

hepi belated bufday Iman...smoga Allah pnjgkan umo n stiasa dmurhkan rezki..amin..^_^

Ayu Iman said...

@Cik Yaya
tq cik yaya..moga2 macmtu hendaknya..amin..

AmyZana said...

happy belated birthday ! ^^

*maaf terlambat sikit*

Ayu Iman said...

@AmyZana
tq sudi wish amyzana..xpe lmbt =)

Post a Comment

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...