Thursday, June 14, 2012

Today is my Birthday!!


Assalamualaikum..wbt..

Alhamdullillah.syukur iman masih lagi diizinkan Allah untuk bernafas untuk tahun ke 24 ni..
iman nak ucapkan terima kasih kat mak ayah yang membesarkan iman selama ini dengan kerenah iman agak degil tu..tapi kan adeq baik hati kan dan comey kan mak ayah!!hihi.. 
abang long pulak adeq sayang abang walaupun perbezaan umor sangat jauh..abang tetap di hati adeq..sorry abang long kalau deq jalan dengan abang comfirm orang ingat deq anak abang..haha...pelik kan abang besar adeq kecik sangat..haha...

Tak lupa kat kekawan yang wishing birthday iman hari ini.. iman terharu sangat sebab masih ada yang ingat iman..jadi iman nak ucapkan terima kasih bebanyak kat korang..
terutama adeq angkat iman ct, kema, panda, dan sahabat -sahabat yang lain..

iman harap sangat iman semakin tabah dengan apa yang dilalui dalam hidup iman sebelum ini malah membuatkan iman lebih dewasa untuk harungi kehidupan masa mendatang..lagi pun banyak perkara iman da buang masa sebelum ini...sebab itu iman nak kejar semula apa yang tertinggal dan capai impian iman..

selamat hari lahir untuk diri iman sendiri yang ke 24 tahun
moga iman tergolong orang-orang yang solehah..amin...

terima kasih silent reader yang sudi membaca entri iman ini..=)






32 comments:

  1. happy birthday lalink.. semoga panjang umur, murah rezeki and ceria selalu... ^_^

    ReplyDelete
  2. wah ur bday 2day..eppy bday dear..MOga Allah merahmati & memberkati awk slamnye.amin

    ReplyDelete
  3. happy birthday imam.. semoga panjang umur dan selalu di murahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday...... May Allah s.w.t always bless u & all ur wish comes true.... =D

    ReplyDelete
  5. @Chenta Eyfa Latieyfa
    haah arini bufday to me...tq chenta eyfa latieyfa..amin.

    ReplyDelete
  6. happy birthday iman..
    cantik nama. :)

    ReplyDelete
  7. besdey iman ye arini.. epi besday ya.. slamat pnjang umur dan dimurahkan rezeki yaa...

    ReplyDelete
  8. happy birthday ayu..hihihihi~ nti ak blanje mkn eyh...

    ReplyDelete
  9. @BERT
    haah..arini bufday iman cik BERT..amin =D

    ReplyDelete
  10. @kema
    kema yolaa..aku nak hadiah juga laa..

    ReplyDelete
  11. hepi belated bufday..semoga Allah merahmati kamu =)

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday Iman :)

    ReplyDelete
  13. iman, happy belated besday ye..
    semoga bahagia selalu ;)

    ReplyDelete
  14. @babycomel
    tq babycomel amin..insyaallah doakan iman terbaik ya =)

    ReplyDelete
  15. Birthday iman ke? So sorry! Lama tak online. Hmmm. Happy belated birthday. Hope iman success dengan apa yang iman buat skrg. Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki. Amin~ Happy bithday again my friend :)

    ReplyDelete
  16. @EYFAalias
    haah bufday iman 14/6...yake..xpelah eyfa bz ek...tq tau eyfa sudi wishing iman..insyaallah doakan iman ya =D syg eyfa..

    ReplyDelete
  17. hepi belated bufday Iman...smoga Allah pnjgkan umo n stiasa dmurhkan rezki..amin..^_^

    ReplyDelete
  18. @Cik Yaya
    tq cik yaya..moga2 macmtu hendaknya..amin..

    ReplyDelete
  19. happy belated birthday ! ^^

    *maaf terlambat sikit*

    ReplyDelete
  20. @AmyZana
    tq sudi wish amyzana..xpe lmbt =)

    ReplyDelete

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

PenulisanKu Yang Pertama Dan Terakhir Untuk Tahun 2013!!

Assalamualaikum..wbt.. Hai pekaba reader semua!! sekian kalinya.. iman minta maaf sangat-sangat kerna telah membiarkan blog kesayanga...