Monday, June 4, 2012

Teringin nak makan turtti frutti sekali lgiii...


Assalamualaikum..wbt.

Selamat pagi!! iman today ngantok sangat macam orang tak cukup tidoq je..haha...memang pun mata iman daa macam panda jee... sebenarnya kan iman teringat turtti frutti iman beli masa balik check up doctor kat hospital, Johor Bahru minggu lepas. Balik tu abang along bawak iman dengan mak ayah makan, kebetulan restoran kitaorang makan berdekatan dengan trutti frutti apa lagiii ..iman pulak!! Memang teringin lama nak makan benda tue.so dah dapat tapi teringin lagiii walaupun mahal siyes iman sukekannya..

Pastu iman punya teruja kalau boleh nak picit semua mesin aiskrim trutti frutti yang ada kat situ dengan tabur segala macam jenis buah-buahan tapi memandangkan bajet iman tak cukup..berpada-padalah mengambilnya..lalalala....

Tapi sayang dekat sekitar kluang, Johor takda bukak lagi cawangannya..Kalau ada pun jauh juga nak pergi dekat Batu Pahat dan Parit Raja kot iman sendiri tak sure..tue pun member yang cakap kat iman...

Trutti Frutti iman ambil sendiri..haha...nie pun da cukup mahal deii.. tak kisah janji sodap...




siyes iman nak makan nie lagii ada sesapa boleh bawak iman ke trutti frutti tak?haha...





30 comments:

  1. saya dah lama teringin nak makan..

    ReplyDelete
  2. @nur anis
    hihi...jom2 g mintak sesapa bwk g makan trutti frutti...

    ReplyDelete
  3. as-salam..
    huwaaaaaaaa... :'(
    syieda belum dapat rasa benda ni even rumah tak jauh dari kedainye.. huwaaaa... :( sadis betul

    ReplyDelete
  4. Owh bile boleh dapat nih.Teringin ingin mahu mahu !

    ReplyDelete
  5. @Rafflesia™
    wslam syieda...yake dekat dgn umah..klo mcmtue ade kelapangan pergi la try mkn trutti frutti tue da dekat kan...=D

    ReplyDelete
  6. @keli menari
    keli bila2 boleh dapat klo daaa sampai kedai trutti frutti depan mata...

    ReplyDelete
  7. terliuqqqq . haha . btw done follow you :) blog comel mehhh

    ReplyDelete
  8. @lieyana
    haha...mmg terliuq pun...tq lieyana follow iman =D

    ReplyDelete
  9. tak minat la tutti frutti, aiskrim pop lg best :)

    ReplyDelete
  10. @muhsin.aminudin
    yake...xpe xminat trutti frutti lagi mknan berdasar kesihatan sebenarnya..hihi..tq muhsin follow iman ya..=D

    ReplyDelete
  11. @Cik Sweet Pea
    sedap cik Sweet Pea..sesekali gla mkn trutti frutti kan..

    ReplyDelete
  12. sama lah...saya pun teringin niiii

    ReplyDelete
  13. @Fatim
    tula cik fatim..teringin sudey..xtau bile nak mamam nie lgii?

    ReplyDelete
  14. belum pernah rasa benda ni....
    tak de cawangan dia kat sarawak ni... ;'(

    ReplyDelete
  15. @Masz Sidek
    yake! cik masz..samalaa..tempat iman pun xde cawangannya..tapi klo g rumah abg long iman kat JB insyaallah bru dapat mkn menda nie..tue pun klo dye nak mlayan g lepaking kat trutti frutti tue=D

    ReplyDelete
  16. Teringin jugak TT_TT

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

    ReplyDelete
  17. @Nurulee
    yake...jom adeq nurulee kite g cari trutti frutti nt =D

    ReplyDelete
  18. sedapnya..bile nak belanje fiza ni.hehe ^__^

    ReplyDelete
  19. @Azhafizah[フィザ]
    insyaallah bile2 je fiza ..klo jumpa iman blje laa..

    ReplyDelete
  20. @Ahmad Haziq Azlan
    boleh tahan mahal laa..hihi..tp berbaloi la.

    ReplyDelete
  21. @EYFAalias
    yake..jom eyfa kite g cari trutti nie..iman pun teringin nak mkn nie lgi..

    ReplyDelete
  22. wah nmpk sdpnya trutti frutti...
    tpi x pnh mkn..
    heheh

    ReplyDelete
  23. @Nurul Nadia
    sedaplaa..sbnrnya mknan sesuai utk org diet or jage kesihatan..try la mesti suke nty..

    ReplyDelete

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

PenulisanKu Yang Pertama Dan Terakhir Untuk Tahun 2013!!

Assalamualaikum..wbt.. Hai pekaba reader semua!! sekian kalinya.. iman minta maaf sangat-sangat kerna telah membiarkan blog kesayanga...