Monday, June 4, 2012

Teringin nak makan turtti frutti sekali lgiii...


Assalamualaikum..wbt.

Selamat pagi!! iman today ngantok sangat macam orang tak cukup tidoq je..haha...memang pun mata iman daa macam panda jee... sebenarnya kan iman teringat turtti frutti iman beli masa balik check up doctor kat hospital, Johor Bahru minggu lepas. Balik tu abang along bawak iman dengan mak ayah makan, kebetulan restoran kitaorang makan berdekatan dengan trutti frutti apa lagiii ..iman pulak!! Memang teringin lama nak makan benda tue.so dah dapat tapi teringin lagiii walaupun mahal siyes iman sukekannya..

Pastu iman punya teruja kalau boleh nak picit semua mesin aiskrim trutti frutti yang ada kat situ dengan tabur segala macam jenis buah-buahan tapi memandangkan bajet iman tak cukup..berpada-padalah mengambilnya..lalalala....

Tapi sayang dekat sekitar kluang, Johor takda bukak lagi cawangannya..Kalau ada pun jauh juga nak pergi dekat Batu Pahat dan Parit Raja kot iman sendiri tak sure..tue pun member yang cakap kat iman...

Trutti Frutti iman ambil sendiri..haha...nie pun da cukup mahal deii.. tak kisah janji sodap...




siyes iman nak makan nie lagii ada sesapa boleh bawak iman ke trutti frutti tak?haha...






Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

30 orang comment:

nur anis said...

saya dah lama teringin nak makan..

Ayu Iman said...

@nur anis
hihi...jom2 g mintak sesapa bwk g makan trutti frutti...

kiwi_sengal said...

waaa sedapnyaaa

Ayu Iman said...

@kiwi_sengal
mmg sedap pun..

Rafflesia™ said...

as-salam..
huwaaaaaaaa... :'(
syieda belum dapat rasa benda ni even rumah tak jauh dari kedainye.. huwaaaa... :( sadis betul

keli menari said...

Owh bile boleh dapat nih.Teringin ingin mahu mahu !

Ayu Iman said...

@Rafflesia™
wslam syieda...yake dekat dgn umah..klo mcmtue ade kelapangan pergi la try mkn trutti frutti tue da dekat kan...=D

Ayu Iman said...

@keli menari
keli bila2 boleh dapat klo daaa sampai kedai trutti frutti depan mata...

lieyana said...

terliuqqqq . haha . btw done follow you :) blog comel mehhh

Ayu Iman said...

@lieyana
haha...mmg terliuq pun...tq lieyana follow iman =D

muhsin.aminudin said...

tak minat la tutti frutti, aiskrim pop lg best :)

Ayu Iman said...

@muhsin.aminudin
yake...xpe xminat trutti frutti lagi mknan berdasar kesihatan sebenarnya..hihi..tq muhsin follow iman ya..=D

Cik Sweet Pea said...

uhuhu...sedapnyer!!!

Ayu Iman said...

@Cik Sweet Pea
sedap cik Sweet Pea..sesekali gla mkn trutti frutti kan..

Fatim said...

sama lah...saya pun teringin niiii

Ayu Iman said...

@Fatim
tula cik fatim..teringin sudey..xtau bile nak mamam nie lgii?

Masz Sidek said...

belum pernah rasa benda ni....
tak de cawangan dia kat sarawak ni... ;'(

Ayu Iman said...

@Masz Sidek
yake! cik masz..samalaa..tempat iman pun xde cawangannya..tapi klo g rumah abg long iman kat JB insyaallah bru dapat mkn menda nie..tue pun klo dye nak mlayan g lepaking kat trutti frutti tue=D

Hendri Widananto said...

Nice artycle girl! Folbek ea!

Nurulee said...

Teringin jugak TT_TT

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

Ayu Iman said...

@Hendri Widananto
thank you =D

Ayu Iman said...

@Nurulee
yake...jom adeq nurulee kite g cari trutti frutti nt =D

Azhafizah[フィザ] said...

sedapnya..bile nak belanje fiza ni.hehe ^__^

Ayu Iman said...

@Azhafizah[フィザ]
insyaallah bile2 je fiza ..klo jumpa iman blje laa..

Ahmad Haziq Azlan said...

mahal tak?

Ayu Iman said...

@Ahmad Haziq Azlan
boleh tahan mahal laa..hihi..tp berbaloi la.

EYFAalias said...

lama x makan. huhu

Ayu Iman said...

@EYFAalias
yake..jom eyfa kite g cari trutti nie..iman pun teringin nak mkn nie lgi..

Nurul Nadia said...

wah nmpk sdpnya trutti frutti...
tpi x pnh mkn..
heheh

Ayu Iman said...

@Nurul Nadia
sedaplaa..sbnrnya mknan sesuai utk org diet or jage kesihatan..try la mesti suke nty..

Post a Comment

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...