Thursday, June 21, 2012

Hujan lebat di petang hari...


Assalamualaikum...wbt...

Hai reader...selamat petang! huhu...Ermm ~ sejuknye rasa n mengantuk pun ada...aduii..padan muke iman kan...siapa suruh tak bawak selendang or kot kat office..bajet cool la kan..ambil ko sejuk macam ais sekarang nie.. maklumlah hujan lebat sesangat kat luar office tau siap ada guruh bagai...takutnyeee!!!

macam ini la iman selalu kalau seseorang lonely..=(

Mujur la tempat iman tak banjir lagii da sekarang.. Kalo tak susahla juga nak main angkut-angkut barang nie..
Oleh itu,,sempena hujan hari nie..jaga kesihatan korang..sebab sejuk-sejuk nie mudah angin..
Nanti mula jadi pening kepala, semput la, perut kembung la n macam-macam lagi..
So kalo sejuk tu pakai la stoking yer (padahal stanby nak main bowling tu) or banyakkan minum air suam/panas la korang..
Jangan kuatkan sangat air-cond kat tempat kerja tu..~~ hehe
Elok ler berdoa time-time hujan nie..orang cakap berkat..Oleh itu,, berdoa la yer banyak-banyak time hujan dengan niat2 yang baik..Amin.. 
Take Care~~





Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

14 orang comment:

Fiza Suhaimi said...

Sejuknya.. Fiza boleh rasa macam mana sejuknya Iman sekarang ni.. Hehehe.. Dekat rumah Fiza panas lagi tapi tengok awan on the way bawak air hujan.. Hehehe.. Take care Iman.. :)

nur anis said...

eh..sini tak hujan..tapi nampak macam nak hujan..:)

tasneem azwarif said...

time hujan2 ni best kalau dapat tidur...hahaha.
.hari ni kat sini...cuaca panas laa

nuha ahmad said...

betul tu, tempat nuha pun hujan ^^

:: Mrs.Eady :: said...

insya Allah~

muhsin.aminudin said...

Time hujan syok buat keje, kurang penat

Nurulee said...

Kalau hujan lebat sgt kekadang rasa mcm takut. Serious TT_TT

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

Ayu Iman said...

@Fiza Suhaimi
fiza semalam mmg sejuk kat opis huhu...tq take care jg fiza =)

Ayu Iman said...

@nur anis
hujan x semalam tempat nur anis?kat tempat iman mmg lebat semalam..huhu..

Ayu Iman said...

@tasneem azwarif
betui3x..hujan2 mmg best tidoq..tapi tue klo kat umah laa best..klo kat opis xsempat tidoq laa...hihi..

Ayu Iman said...

@nuha ahmad
haha..yake..so take care dear jangan main hujan pulak..demam sape susah??hihi..

Ayu Iman said...

@:: Mrs.Eady ::
=)

Ayu Iman said...

@muhsin.aminudin
betul laa..mmg xpenat tapi sejuk sgt laa kat opis nie..

Ayu Iman said...

@Nurulee
betul la nurulee iman pun takot..sbb tempat iman selalu banjir..lgi3 kalo hujan tak henti-henti..mmg tahap kerisaun maksimum ar..

Post a Comment

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...