Friday, June 1, 2012

Gunung Lambak part 3


Assalamualaikum..wbt...

Helloo korang!!! kali ini  iman panjat gunung di temani oleh Fatin Adila pulak..tekiu fatin lepas nie memang selalu laaa kita berjogging bersama di hujung minggu...selain Kema dan Panda ada lagii nak join iman panjat gunung lambak lagi Nadia Johari juga...jadi sekarang iman takda masalah untuk pergi bersenam sebab daah ade geng....horeeee!!!


Tayang gambor !! 






takda keje...hihi...tunggu misi yang lain pulak ya!! iman sebenarnya berjuang untuk sihat dan kuruskan badan yang naik medadak sebelum nie..huhu...






Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

6 orang comment:

9n0L4 said...

slmt menguruskan badan ye. moge berjaya lah misi itu. boleh cube tips di bwh ni. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2011/11/nak-kurus-nak-kurus-kurus.html

Ayu Iman said...

@9n0L4
tema ksh bg info tue kat iman =D

9n0L4 said...

selamat beramal ye. kalau dah turun, update eh. ;)

Ayu Iman said...

@9n0L4
insyaallah mcm ambil mase je nak turun nie...hihi..sabaq ek..nt iman update ya...

Phat said...

lama x g kluang

Ayu Iman said...

@Phat

en phat meh dtg kluang..bandar kluang sekarang dah maju tau...

Post a Comment

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...