Friday, June 1, 2012

Gunung Lambak part 3


Assalamualaikum..wbt...

Helloo korang!!! kali ini  iman panjat gunung di temani oleh Fatin Adila pulak..tekiu fatin lepas nie memang selalu laaa kita berjogging bersama di hujung minggu...selain Kema dan Panda ada lagii nak join iman panjat gunung lambak lagi Nadia Johari juga...jadi sekarang iman takda masalah untuk pergi bersenam sebab daah ade geng....horeeee!!!


Tayang gambor !! 






takda keje...hihi...tunggu misi yang lain pulak ya!! iman sebenarnya berjuang untuk sihat dan kuruskan badan yang naik medadak sebelum nie..huhu...





6 comments:

  1. slmt menguruskan badan ye. moge berjaya lah misi itu. boleh cube tips di bwh ni. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2011/11/nak-kurus-nak-kurus-kurus.html

    ReplyDelete
  2. @9n0L4
    tema ksh bg info tue kat iman =D

    ReplyDelete
  3. selamat beramal ye. kalau dah turun, update eh. ;)

    ReplyDelete
  4. @9n0L4
    insyaallah mcm ambil mase je nak turun nie...hihi..sabaq ek..nt iman update ya...

    ReplyDelete
  5. @Phat

    en phat meh dtg kluang..bandar kluang sekarang dah maju tau...

    ReplyDelete

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

PenulisanKu Yang Pertama Dan Terakhir Untuk Tahun 2013!!

Assalamualaikum..wbt.. Hai pekaba reader semua!! sekian kalinya.. iman minta maaf sangat-sangat kerna telah membiarkan blog kesayanga...