Tuesday, May 8, 2012

Nampak Kelibat Saya??






Assalamualaikum...wbt...

Ya Allah..


Siapa pulak nampak kelibat saya di office semalam...?? sah-sah semalam iman tak datang office korang biar betul nampak kelibat kite dekat office...kalau betul kite komfirm kite mesti tegur kamu semua....opps..semalam yang pasti iman still dekat atas katil masih tidoq tak sedar diri..bangun pun sebab nak solat subuh dan hantar mesej kat bos (saya mc tak sehat)...sorry korang tak datang kerja bersebab ek...sebabnya iman demam + Migrain + muntah...memang tak larat nak pergi kerja semalam...okey dalam pukul 2 petang baru badan rasa okew barulah ayah iman bawak pergi klinik check doctor..huhu...


kamu betul-betul mecuakkan Saya!!! 

dan

kamu berdua buat iman meremang bulu roma laa...adeiii!=(




Ayu iman









4 comments:

  1. eh betul ke ade org nmpak iman kat opis ? hehe seram nye.
    iman cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  2. @Rahmah Suhadi
    tema kasih rahmah iman da okew cket da keje pn...aah diorg kata nmpak kelibat iman??tu yg pelik takkan iman ade kembar sorg lagii...cuak jg laa..hope xde pela...perasaan diorg je kot..huhu..

    ReplyDelete
  3. haha..cool ok..nice entri ..follow sini..follow back ea

    ReplyDelete

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

PenulisanKu Yang Pertama Dan Terakhir Untuk Tahun 2013!!

Assalamualaikum..wbt.. Hai pekaba reader semua!! sekian kalinya.. iman minta maaf sangat-sangat kerna telah membiarkan blog kesayanga...