Tuesday, May 8, 2012

Nampak Kelibat Saya??






Assalamualaikum...wbt...

Ya Allah..


Siapa pulak nampak kelibat saya di office semalam...?? sah-sah semalam iman tak datang office korang biar betul nampak kelibat kite dekat office...kalau betul kite komfirm kite mesti tegur kamu semua....opps..semalam yang pasti iman still dekat atas katil masih tidoq tak sedar diri..bangun pun sebab nak solat subuh dan hantar mesej kat bos (saya mc tak sehat)...sorry korang tak datang kerja bersebab ek...sebabnya iman demam + Migrain + muntah...memang tak larat nak pergi kerja semalam...okey dalam pukul 2 petang baru badan rasa okew barulah ayah iman bawak pergi klinik check doctor..huhu...


kamu betul-betul mecuakkan Saya!!! 

dan

kamu berdua buat iman meremang bulu roma laa...adeiii!=(




Ayu iman










Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

4 orang comment:

Rahmah Suhadi said...

eh betul ke ade org nmpak iman kat opis ? hehe seram nye.
iman cepat sembuh :)

Ayu Iman said...

@Rahmah Suhadi
tema kasih rahmah iman da okew cket da keje pn...aah diorg kata nmpak kelibat iman??tu yg pelik takkan iman ade kembar sorg lagii...cuak jg laa..hope xde pela...perasaan diorg je kot..huhu..

kyna said...

haha..cool ok..nice entri ..follow sini..follow back ea

Ayu Iman said...

@kyna
kita dah follow balik daa...=)

Post a Comment

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...