Thursday, May 31, 2012

Moment hangout dengan kekawan lama..



Assalamualaikum..wbt. dan

Salam sejahtera Reader! Apa plan korang hujung minggu nie? Mesti nak ke majlis kenduri kahwin sedara-mara atau kekawan kan..maklumlah sekarang time cuti sekolah memang laa banyak undangan majlis kahwin sana -sini...huhu...So...

Weekend yang lepas iman baru dapat spend masa keluar dengan kekawan lama masa sekolah rendah dulu..iman seronok sangat dapat jumpa diaorang sebenarnya, o'coz lama tak jumpa..masing-masing busy yang seorang baru habis belajar dan seorang lagi baru saja kerja...iman pun ambil peluang habiskan masa berjimba dengan dua orang budak comey arr...



:: Moments hangout with friends ::


Cik  Nadia Johari bakal Doktor nie tau siyes sempoi gile orangnya dari sekolah iman kenal dia macamtuelah sekarang...






Yang ini Cikgu Fatin Adila dari dulu sampai sekarang still comey jee...

Alhamdulillah..geng-geng batch iman masing-masing sudah ada kerjaya hanya tinggal nak bina Masjid je lagii...haha...gatal pulak!! Erm..hari tue iman hangout dengan Nadia Johari tengok wayang cerita The Avengers siyes best cerita dia..hihi..kelakar pun ada..iman suka watak-watak dalam The Avengers tak bosan laa tengok kira tak buat iman tertidoq dalam panggung wayang tula..cume satu jela masalahnya sound system tersangatlah kuat banyak buat aksi iman terkejut!! hampeh...


The Avengers with Nadia Johari

Hoore - Hoore with Fatin Adila


Filem Hoore- Hoore iman tengok dengan Fatin Adila siyes korang tak rugi beli tiket untuk cerita muzikal ini...Bagi iman best laa sebab ada usur-usur kelakar, sedih, dan tauladan sebenarnya...Al maklumlah..kekawan iman jarang nak layan cerita melayu kat wayang kalau nak tengok pun beli DVD je...nampak sangat kitaorang tak support filem melayu...iman pulak tak kisah layan je...iman pun bukanlah kaki wayang pun..kalau di ikutkan iman memang sudah tak jejak kat panggung wayang dekat setahun setengah tue..sebabnya banyak moment bersama somebody kat situ..ambil masa lama juga iman nak jejak semula tau...

tiket wayang yang masih disimpan...hihi..

sekian reader semua penat daa taip..tunggu next entri iman ya..bye!!






Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

8 orang comment:

Emma said...

wuhaaaaaaaaaa Emma tak de pun dlm entry nie ???

Ayu Iman said...

@Emma
hihi...insyaallah..next time hangout dengan emma iman buat entri tue =D

are_lin@yu said...

wahh beznya dapat jalan dgn kwn2 kn ;-)

Ayu Iman said...

@are_lin@yu
bestlaa cik ayu..actually tula kakawan yg mmg lama sgt xjumpa..huhu..bru tuela spend time dgn diaorg semua =P

~~oOpEt~~ said...

teringat kwn2.. lama xhang out dgn kwn2.. rindu pula lpas baca artikel nh

Ayu Iman said...

@~~oOpEt~~

apa kata oopet pergi invite diorg ajak hangout lepas nie =D

9n0L4 said...

best ehhh cite horey horey tu? ;)

Ayu Iman said...

@9n0L4
bestlaanjuga..kire xrugi la beli tiket..cerita xsarat simple jee sbnrnya =D

Post a Comment

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...