Tuesday, May 1, 2012

Misi kedua iman gagal nak sampai Puncak Part 2!!

Assalamualaikum..wbt..


Uarghhhhh!!! Kecewanya iman hari ini..harapan cuti public holiday 1 Mei, di gunakan sebaik yang mungkin..mencapai impian panjat Gunung Lambak hingga puncaknya yang orang sibuk kata! Boleh nampak satu Bandar Kluang dari atas Gunung Lambak..tapi sayang sangat iman tak dapat habiskan misi tersebut...sebabnya kasut iman kopak tertiba-tiba je masa suku puncak Gunung Lambak...

Nak gelak pun adalaaa Cik kema pulak senyum meleret..mana taknya iman terpaksa berkaki ayam sepanjang turun dari gunung tue..adoyaii sakit-sakit tapak kaki ini...erm...salah iman juga tertiba nak tukar kasut lain yang da lama tak pakai...pastu jadi camtue kan....so lepas ini nak jogging ke nak jungle tracking apa pun sekali kena laa pastikan kasut dalam keadaan baik..huhu..dala korum tak cukup kiteorang berdua saja..si Cik Panda pulak takde balik kampung atok nenek dekat Muar...huhu..kasihan kiteorang kan...



muka tensen kasut buat hal..

kema asal nampak cengkung sgt dlm gambar ni??


Lepas tue kiteorang balik laa tapi sebelum balik singgah dulu sarapan dekat kedai mamak NSM Jalan Station, Bandar Kluang..

kalau korang terlepas misi iman panjak gunung part 1 tekan sini baca..



** hari ini mood iman tak tentu arah...







4 comments:

  1. misi ke-3 kena pakai kasut baru :)

    ReplyDelete
  2. aku kene ade baru bley nek.. agagaagaa...
    next time, patut ajak afif n nadiah la wey...

    ReplyDelete

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

PenulisanKu Yang Pertama Dan Terakhir Untuk Tahun 2013!!

Assalamualaikum..wbt.. Hai pekaba reader semua!! sekian kalinya.. iman minta maaf sangat-sangat kerna telah membiarkan blog kesayanga...