Tuesday, April 24, 2012

Tidak di duga rasa ini..


Assalamualaikum..wbt..

Sejak beberapa hari ini, iman rasa seber tak kene tidur pun tak nyenyak..tapi iman masih boleh mengawal perasaan itu tanpa dihidu oleh sesiapa pun gelisah yang ada jauh disudut hati kecil ini..

Entahlah!! iman sendiri pun tak tahu...kenapa?? tertiba butir-butir jernih mengalir di mata sepet iman tanpa ada paksaan...yang pasti sekarang pikiran iman berat dengan sesuatu...hurm...iman biarkan saja perasaan tu dan tidak kuasa hendak melayan seperti dulu..walau pun jauh di sudut hati iman terasa kesunyian dan sepi..alhamdullillah..kesunyian itu diisi dengan adanya adeq angkat iman namanya cities. Kami hanya berborak ditelefon sekali sekala dan bersms. Kalau adeq cities nak tahu!! akak iman sayang sangat kat cities mucuk dan comey ini walaupun akak tak pernah bersua muka dengan cities secara realitinya mungkin satu hari nanti kita akan bertemu jua..insyaallah..apa apa pun biarlah masa menentukannya segalanya arah tuju hubungan adeq dan akak..

Inilah adeq angkat iman nama dia cities comey kan..=)




## Sorry cities sayang akak ambil gambar ini kat fesbuk cities jgn marah tau..







2 comments:

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

PenulisanKu Yang Pertama Dan Terakhir Untuk Tahun 2013!!

Assalamualaikum..wbt.. Hai pekaba reader semua!! sekian kalinya.. iman minta maaf sangat-sangat kerna telah membiarkan blog kesayanga...