Thursday, April 19, 2012

Segmen Promosi Blog: "Segmen Blog Cik Emma"



Assalamualaikum..wbt..

Bismillahirrahmairrahim


Hai korang semua...hari ini sebagai permulaan iman nak promosikan segmen sahabat blogger kita Cik Emma yang comey tu...hihi..okeylah, iman mulakan dengan tajuk segmen Emma iaitu "Kisah Cinta Pertama"!! Haaa...o'coz korang semua ada cerita tentang kisah cinta pertama korang mesti ada kisah sebaliknya manis ker pahit, masam dan semualah kan.. =D

Jadi macam mana nak join segmen ini? senang saja, korang buatkan satu entri yang mengandungi :-
  • Tajuk entri : " Meh Nak Share Cerita Dengan Emma".
  • Link entri ini kepada Cik Emma.
  • Hadiah yang dijanjikan...MESTERI!!(sila PM cik emma sendiri)

Itu saja yang diperlukan...korang buatlah entri dengan menarik sekali serta menyentuhkan hati sesiapa yang membacanya dan tinggalkan link entri yang telah dibuat pada ruangan komen di entri Emma...

Banner owner yang buat segmen untuk korang join!! Klik Sini ke segmen tersebut.


Sampai bila segmen ini? Tempohnya bergantung kepada sambutan dan tuan ownernya...Jika ramai yang join meriahlah atau sebaliknya...harap korang support segmen Cik Emma ini.

Berbalik kepada kisah iman pulak pasal cinta pertama bagi iman ia agak sensesitif untuk iman lah..hurm..sebab musabahnya hanya Allah..swt saja yang tahu. Setiap apa terjadi dan berlaku kehidupan iman biarlah rahsia..hish!! ayat iman kan tak mengalah..;D err...dari apa berlaku iman hendak lupakan..iman nak buka buku baru dan lembaran hidup yang lebih bermakna dari sebelum ini...amin...doakan iman ia korang supaya iman jadi seorang muslim yang tabah mengharungi dugaan...insyaallah..cukup sampai sini  coleteh iman...korang pulak jangan lupa follow segmen Cik Emma tau!!! =P


No comments:

Post a Comment

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

PenulisanKu Yang Pertama Dan Terakhir Untuk Tahun 2013!!

Assalamualaikum..wbt.. Hai pekaba reader semua!! sekian kalinya.. iman minta maaf sangat-sangat kerna telah membiarkan blog kesayanga...