Thursday, April 12, 2012

Panjat Gunung Lambak part 1

Assalamualaikum..wbt.

Wah!!!! panjat gunung lambak lagiiii...huhu...kalau korang nak tahu dah lama gile iman tak naik gunung lambak tue.. dulu memang rajin laa..pergi panjat gunung o'coz seminggu sekali tapi dengan someone laa still melekat diingatan iman...sekarang yang penting tempat tue untuk kita semua beriadahkan...haha...

Okew..iman pun buat perjanjian dengan BFF Cik Kema & Cik Panda pergi panjat gunung Lambak masa cuti umum hari Rabu jam 7.30am tapi panjat gunungnya dah jejak pukul 8 lebih juga...haha..biasa janji orang melayu memang macamtue...

Memang seronok walaupun penat sakit sana sini tapi berbaloi sebab adanya cik kema & Cik panda di sisi iman..sayang korang haha..opss..kecian cik panda korang ini tau sebabnya tanpa sedar kene gigit pacat dalam diam..tak tahu lah bila masa kene gigit sedar-sedar saja seluar dia penuh darah...tue pasal laa dia pancit masa panjat gunung agaknya...apa-apa pun jangan serik lagi nak naik gunung ek panda...lepas ini kiteorang nak naik sampai puncak gunung Lambak tau...




Panda & Iman


Panda & Kema
sorry la korang cik iman xde mase nak edit gambar so tempek je laa apa ada..hihi..





5 comments:

  1. gunung lambak ni kat mane ???

    ReplyDelete
  2. @Emma
    emma gunung lambak ni ada kat kluang johor saja..meh laa datang sini..nt iman bawak g sini..

    ReplyDelete
  3. thanks lalink coz sudi join !! keep update with my blog ek =)

    ReplyDelete
  4. @Emma
    sama-sama emma..yep! iman akn slalu singgah bile emma update blog..=D

    ReplyDelete
  5. kene gigit pun kene gigit la...
    btw, dh lame aku xderma darah...
    next date kite derma darah plak nak?
    kekeke...

    *aim nk nek puncak g.lambak ni pun xtercapai lg :p*

    ReplyDelete

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

PenulisanKu Yang Pertama Dan Terakhir Untuk Tahun 2013!!

Assalamualaikum..wbt.. Hai pekaba reader semua!! sekian kalinya.. iman minta maaf sangat-sangat kerna telah membiarkan blog kesayanga...