Thursday, January 5, 2012

Minat Gile Kt Awak??Kalau Boleh Nak Memiliki Awak Dalam Hidup Saya!! Tentu Epy Hidup Saya..Huhu...


Assalamualaikum..w.b.t.

Hehe..tajuk entry saya ini tak boleh belahkan macam gempak tapi sebenarnya takpun kan...hurm..jangan marah hah!! nanti kene jual tau..hiks..hiks...saya gurau je korang..nak tahu apa saya minat gile tuuu???TEKA LAAAAAAA..........=P




Nikon Umum Mirrorless Nikon 1 Cameras

Korang nak tahu Nikon baru sahaja mengumumkan satu rangkaian baru cameras compact mirrorless dibawah nama "1". 
Smartnya :D



Hitam tu menawan & Pink pulak giler sweet ok!!

Ini adalah satu sistem cameras yang baru, dengan sensor baru (agak kecil)dan kanta baru mount (dipanggil, um, "1 mount"). Terdapat dua model, V11 dan 1 J1. V1 adalah sedikit lebih maju dan dilengkapi dengan pemidang tilik terbina dalam elektronik. J1 kelihatan seperti standard titik-dan-menembak, dan datang dalam pelbagai warna, termasuk merah jambu terang. Dan anda boleh mendapatkan padanan kanta.


Yang best ciri-ciri cameras Nikon termasuk sesuatu yang dinamakan Smart Photo Pemilih - bagaimana Nikon menerangkan: "Korang hanya tekan pengatup sekali,menggunakan teknologi penangkapan sebelum dan selepas, cameras mula mengambil gambar-gambar sebelum korang tekan butang tu tapi korang pulak tertekan butang." Blimey.

Nikon datang dengan pelbagai kanta, dan akan ada penyesuai untuk menyambung F-mount Nikon DSLR kanta. Apakah jenis hasil yang korang akan dapat dari yang masih dapat dilihat. Cameras itu akan dijual pada bulan Oktober, kira-kira RM 650.

Sedia ada Cameras 4/3rds Mikro dari Olympus dan Panasonic umumnya lebih murah daripada itu, jadi Nikon mendapat kerjanya memotong membuktikan bahawa perkara-perkara ini adalah bernilai wang. Ia kelihatan comel benar macam korang.

Terbaik dari ladang kan cameras Nikon ini..kalau saya ada duit berlebih komfirm saya nak memilikinya...korang pulak macamne??tepuk dada tanya hati masing-masing laa kan...




Ok Bye...

Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

6 orang comment:

Ayu Iman said...

sgt comey cameras tu kan...

Eema Eshya said...

weeee emma pun nak jugakkkkkkkkkkkkkk

Eema Eshya said...

ayu, just nak bgtau.. kalau boleh buang la word verification tu coz blogger akan jd mls nak comment bile ade benda tu.. hehehhehe

Ayu Iman said...

tq emma=)

panda said...

kamera ni ke yg kau mksdkn aritu? cam complicated jek, utk aku yg xreti pakai kamera nih..

Ayu Iman said...

@panda
senang laa..nampak je macam susah cik panda..tp siyes cantik camera nie..

Post a Comment

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...