Thursday, January 5, 2012

Minat Gile Kt Awak??Kalau Boleh Nak Memiliki Awak Dalam Hidup Saya!! Tentu Epy Hidup Saya..Huhu...


Assalamualaikum..w.b.t.

Hehe..tajuk entry saya ini tak boleh belahkan macam gempak tapi sebenarnya takpun kan...hurm..jangan marah hah!! nanti kene jual tau..hiks..hiks...saya gurau je korang..nak tahu apa saya minat gile tuuu???TEKA LAAAAAAA..........=P




Nikon Umum Mirrorless Nikon 1 Cameras

Korang nak tahu Nikon baru sahaja mengumumkan satu rangkaian baru cameras compact mirrorless dibawah nama "1". 
Smartnya :D



Hitam tu menawan & Pink pulak giler sweet ok!!

Ini adalah satu sistem cameras yang baru, dengan sensor baru (agak kecil)dan kanta baru mount (dipanggil, um, "1 mount"). Terdapat dua model, V11 dan 1 J1. V1 adalah sedikit lebih maju dan dilengkapi dengan pemidang tilik terbina dalam elektronik. J1 kelihatan seperti standard titik-dan-menembak, dan datang dalam pelbagai warna, termasuk merah jambu terang. Dan anda boleh mendapatkan padanan kanta.


Yang best ciri-ciri cameras Nikon termasuk sesuatu yang dinamakan Smart Photo Pemilih - bagaimana Nikon menerangkan: "Korang hanya tekan pengatup sekali,menggunakan teknologi penangkapan sebelum dan selepas, cameras mula mengambil gambar-gambar sebelum korang tekan butang tu tapi korang pulak tertekan butang." Blimey.

Nikon datang dengan pelbagai kanta, dan akan ada penyesuai untuk menyambung F-mount Nikon DSLR kanta. Apakah jenis hasil yang korang akan dapat dari yang masih dapat dilihat. Cameras itu akan dijual pada bulan Oktober, kira-kira RM 650.

Sedia ada Cameras 4/3rds Mikro dari Olympus dan Panasonic umumnya lebih murah daripada itu, jadi Nikon mendapat kerjanya memotong membuktikan bahawa perkara-perkara ini adalah bernilai wang. Ia kelihatan comel benar macam korang.

Terbaik dari ladang kan cameras Nikon ini..kalau saya ada duit berlebih komfirm saya nak memilikinya...korang pulak macamne??tepuk dada tanya hati masing-masing laa kan...




Ok Bye...

Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

Wednesday, January 4, 2012

Buat Duit Untuk Tahun Baru 2012...??

Apa khabar sahabat?


Saya nak sampaikan 2 berita gembira untuk anda hari ini..


Pertama sekali, saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2012. Semoga tahun ini akan akan membuatkan lebih berjaya dari tahun 2011.


Tahun baru, azam pun baru.. Sudahkan anda menetapkan azam untuk tahun 2012 ini? Kalau belum, setkan azam anda segera yer..


Baiklah sahabat..


Pernahkan anda menjana pendapatan di internet pada tahun lalu? Kalau belum, mahukah anda saya tunjukkan kaedah paling mudah nak jana RM 50 pertama anda untuk tahun 2012 ini?


Oleh itu, berita baik yang kedua ialah, saya nak maklumkan bahawa sahabat saya Affendi Hussin baru sahaja memberikan satu laporan percuma bagaimana nak buat duit RM 50 dalam 24 jam..


Ianya percuma sahaja...




Saya dah pun membaca laporan percuma tersebut, dan ianya sememangnya laporan yang WAJIB dimiliki oleh sesiapa sahaja nak buat di internet..


Saya sarankan anda untuk dapatkannya di:




Download segera sebelum ia ditutup pemberiannya.. 




Ikhlas,

Nurhidayu Mohd Shah @ Ayu iman



Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

Monday, January 2, 2012

Azam tahun baru 2012??

Sedar tak sedar, kita dah masuk tahun baru, 2012.. Cepatnya masa berlalu kan.. Bila masuk jer tahun baru, mula la ramai orang sibuk nak fikir pasal azam baru.. 


Agak-agak apa azam korang ya??..err..banyak azam saya yang tak tertunai dan terkandas separuh jalan pada 2011..harap 2012 adalah tahun lebih baik dari tahun-tahun saya sebelum ini..mula pada tahun 2008 - 2011 adalah tahun sangat mengecewakan dan pahit untuk saya laluinya bersendirian..sesetengah orang takkan paham apa saya harungi sepanjang tempoh itu...

Emm...untuk pengetahuan korang juga 02 Januari 2012 genap laa...5 tahun saya berkhidmat di company perumahan hartanah tempat saya bekerja sehingga sekarang..tambahan pulak saya ada kerja partime untuk menabung saving saya..huhu...bermakna 2012 tahun paling sibuk bagi saya...cuma larat tak larat nak saya bawak badan ini...yang penting berusaha tangga kejayaan kan korang..korang doakan saya successful selalu...






Selamat Tahun Baru kt korang!!!








Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...