Friday, October 28, 2011

Anugerah cantik luar & dalam perempuan

Assalamualaikum...

Hai, korang semua saya nak cer cita pasal anugerah cantik bagi orang perempuan yang sudah tentunya sinonim dengan mereka termasuklah saya sendiri...zaman sekarangkan ramai perempuan kat luar sana baru, tersedar hakikat pentingnya menjaga kecantikan dalaman dan luaran yang mana semestinya korang-korang perlu metitikberatkannya...Erm..Justeru itu...amboi skema betul ayat saya ini..hehe...kalau korang nak tahu ada pelbagai cara dilakukan untuk mencantikkan lagi tubuh badan dan mengekalkan kecantikan itu...Apatah lagi buat korang ingin bergelar RATU SEHARI kan..kan..tidak lengkap jika korang tidak membelai tubuh badan masing-masing agar sentiasa tampil ceria, segar dan bertenaga di hari pernikahan dan persandingan korang....terbaik kan.....=D

okey selain kite buat senaman atau pergi gym bagai..cara pemakanan korang pun kena seimbang tau dan kalau korang nak dapat hasil terbaik@lebey tiptop...so korang kene laa makan makanan tambahan plus2 untuk double cantik macam-macam produk ada dipasaran tapi jangan terpengaruh sangat laa takut tertipu mak...if korang boleh pilih produk yang terbaik sebagai contoh jamu MAK DARA saya pun pernah makan juga dan lain - lain jamu taknak sebut kt sini seganlaa...hehe...apa kata korang search je kat google pasal testimoni produk kecantikkan yang terbaik untuk diri korang laa...

Ini Sebahagian saya rasa terbaik laa :-
  
Kelebihan Bidadari

Apakah Bidadari?? 
• BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan suami isteri dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti madu asli, sirih, akar serapat, kacip fatimah, kurma, manjakani, jarum emas, asam jawa, daun cekur dan lain-lain herba terpilih. 
• BIDADARI kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E, sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri). 
Bidadari ("The fairy") is a functional drink for good health and beauty formulated with luxurious natural ingredients as Natural Honey, "Manjakani," Betel Leaves lemon grass, "Serapat" root "Golden Needles" Patema "crackers" tamarind, dates and other selected herbs. 

Rich in proteins, fibres carbohydrates and vitamins A, B, C, D and E. Bidadari is very effective in developing facial charm and becoming a catalyst in achieving husband-wife sexual pleasures. 
Apakah kelebihan Bidadari?? 
• Membantu masalah keputihan 
• Membantu mengatasi masalah senggugut 
• Membina rahim 
• Mengecutkan rahim 
• Mengecutkan otot faraj 
• Menyempitkan faraj 
• Menguatkan system kemutan 
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin 
• Menambahkan kolagen dalam badan 
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah 
• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut 
• Melegakan panas badan 
• Menegangkan payudara 
• Membantu merawat IQ 
• Membekalkan tenaga segera 
• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan 

Helps overcoming white discharge 
Helps overcoming pre-menstrual syndrome 
Building the womb 
Contracting the womb 
Contracting the vaginal muscles 
Narrowing the vagina 
Strengtening the gripping system 
Enhancing sexual passion and energy thus giving positive impact to the husband-wife during intercourse 
Increasing collagen in the body 
Beautifying the skin and enhancing facial charm 
Helping in expelling bodily and mouth odours 
Reducing body heat Firming the breasts 
Helping in improving the IQ Supplying instant energy 
Helping in treating ulcers and post-operation wounds 

Cara Pengambilan : 
Minum 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam 
Gunakan sudu PLASTIK SAHAJA - Kerana Bidadari adalah berdasarkan produk hemeopati. 
Dilarang menyimpan dalam petisejuk. 
Elakkan dari mengambil sebarang minuman selama sejam sebaik sahaja minum bidadari selama 1 jam. 
HARGA Bidadari 375ml : WM: RM77 / EM:RM82

okey laa korang ini sahaja info saya dapat berikan mana tahu boleh membantu u allz kan..Bye....=))     






Cerita budak kecik yg comey, Jgn lupe Like dan komen sekali.TQ.

0 orang comment:

Post a Comment

* Assalamualaikum.
* Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...