Monday, October 31, 2011

Pendam





Dengar dan layan je...mood perasaan saya yang tidak menentu..mgkin takdir saya begini...



Lirik Lagu Shahir :-

Pendam

Aku yang mengejar bayang cinta
Kian terbiar
Terpendam kata
Tak terungkap selamanya

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati

Pedihnya hanya aku yang merasa
Mahu memilikinya
Aku hanya hamba cinta

Bisik hatiku lepaskan dirinya
Sungguh aku tak bisa
Biarlah ku sendiri
Tanpa kasih di hati

Aku tak mampu pertahankan lagi
Cinta yang menyakiti
Biarlah aku pergi
Tiada hampa di hati
Aku yang mengejar bayang cinta


** kalau saya mempunyai kesempurna tentu sesetengah orang tidak melayan sebegini rupa..

Friday, October 28, 2011

Anugerah cantik luar & dalam perempuan

Assalamualaikum...

Hai, korang semua saya nak cer cita pasal anugerah cantik bagi orang perempuan yang sudah tentunya sinonim dengan mereka termasuklah saya sendiri...zaman sekarangkan ramai perempuan kat luar sana baru, tersedar hakikat pentingnya menjaga kecantikan dalaman dan luaran yang mana semestinya korang-korang perlu metitikberatkannya...Erm..Justeru itu...amboi skema betul ayat saya ini..hehe...kalau korang nak tahu ada pelbagai cara dilakukan untuk mencantikkan lagi tubuh badan dan mengekalkan kecantikan itu...Apatah lagi buat korang ingin bergelar RATU SEHARI kan..kan..tidak lengkap jika korang tidak membelai tubuh badan masing-masing agar sentiasa tampil ceria, segar dan bertenaga di hari pernikahan dan persandingan korang....terbaik kan.....=D

okey selain kite buat senaman atau pergi gym bagai..cara pemakanan korang pun kena seimbang tau dan kalau korang nak dapat hasil terbaik@lebey tiptop...so korang kene laa makan makanan tambahan plus2 untuk double cantik macam-macam produk ada dipasaran tapi jangan terpengaruh sangat laa takut tertipu mak...if korang boleh pilih produk yang terbaik sebagai contoh jamu MAK DARA saya pun pernah makan juga dan lain - lain jamu taknak sebut kt sini seganlaa...hehe...apa kata korang search je kat google pasal testimoni produk kecantikkan yang terbaik untuk diri korang laa...

Ini Sebahagian saya rasa terbaik laa :-
  
Kelebihan Bidadari

Apakah Bidadari?? 
• BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan suami isteri dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti madu asli, sirih, akar serapat, kacip fatimah, kurma, manjakani, jarum emas, asam jawa, daun cekur dan lain-lain herba terpilih. 
• BIDADARI kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E, sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri). 
Bidadari ("The fairy") is a functional drink for good health and beauty formulated with luxurious natural ingredients as Natural Honey, "Manjakani," Betel Leaves lemon grass, "Serapat" root "Golden Needles" Patema "crackers" tamarind, dates and other selected herbs. 

Rich in proteins, fibres carbohydrates and vitamins A, B, C, D and E. Bidadari is very effective in developing facial charm and becoming a catalyst in achieving husband-wife sexual pleasures. 
Apakah kelebihan Bidadari?? 
• Membantu masalah keputihan 
• Membantu mengatasi masalah senggugut 
• Membina rahim 
• Mengecutkan rahim 
• Mengecutkan otot faraj 
• Menyempitkan faraj 
• Menguatkan system kemutan 
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin 
• Menambahkan kolagen dalam badan 
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah 
• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut 
• Melegakan panas badan 
• Menegangkan payudara 
• Membantu merawat IQ 
• Membekalkan tenaga segera 
• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan 

Helps overcoming white discharge 
Helps overcoming pre-menstrual syndrome 
Building the womb 
Contracting the womb 
Contracting the vaginal muscles 
Narrowing the vagina 
Strengtening the gripping system 
Enhancing sexual passion and energy thus giving positive impact to the husband-wife during intercourse 
Increasing collagen in the body 
Beautifying the skin and enhancing facial charm 
Helping in expelling bodily and mouth odours 
Reducing body heat Firming the breasts 
Helping in improving the IQ Supplying instant energy 
Helping in treating ulcers and post-operation wounds 

Cara Pengambilan : 
Minum 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam 
Gunakan sudu PLASTIK SAHAJA - Kerana Bidadari adalah berdasarkan produk hemeopati. 
Dilarang menyimpan dalam petisejuk. 
Elakkan dari mengambil sebarang minuman selama sejam sebaik sahaja minum bidadari selama 1 jam. 
HARGA Bidadari 375ml : WM: RM77 / EM:RM82

okey laa korang ini sahaja info saya dapat berikan mana tahu boleh membantu u allz kan..Bye....=))     





Thursday, October 27, 2011

Berhabuk sudey blog saya ini...





Bismilla.. 


Erm..berhabuk juga blog saya ni..maklumlah blog saya ini tak dapat perhatian pembaca blogger..follower saya pun tak ramai boleh dibilang dengan jari awak-awak semua tau dan mungkin juga tak sudi..tapi takpelah saya redha...blog saya tidak banyak menarik nak dikongsikan dengan pembaca blogger..taklah seglamer macam CIK EPAL kite..saya suke baca blog dye menarik...lagi pun dye ada cara tersendiri dan peminat blogger dye..



Apa-apa pun saya berusaha juga la nak menulis kat sini..kalau ikut tangan gatai nak menaip dan otak saya banyak nak di sharekan kat sini tapi last sekali tak taip apapun semua tinggal angan-angan saya je..bak orang katakan berangan je lebey termenung sana sini tu la keje saya kt rumah sambil layan cite kartun Disney, Nickelodeon - Phineas And Ferb, spongebob squarepants and barbie...=D 


Wednesday, October 19, 2011

Saya keracunan Makanan



Di jadikan cerita pada 18/11/2011 jam 3am waktu Malaysia tertiba-tiba tak sedap badan bagai...muntah-muntah dan sakit perut teramat sangat pastu tak berhenti cirit birit serentak dengan muntah mahu 10 kali saya berulang alik bilik tidur ke bilik air di sebab teramat sakit esok paginya saya dibawa ke Poliklinik Zainuddin Taman Intan..

Erm..Doktor pun check perot saya...huhu...teruk sangat awak punya memulas perut  dan angin pun banyak ini ...adoyaii...nak wat cmne saya sendiri tak tahu makan apa..???kalau di ikutkan makan nasi kt rumah je..takda makan luar..mungkin saya alah makanan sekarang ini.....

sekarang ini makan pun tak lalu...lagi-lagi makanan keras membuatkan saya tak selera nak makan..tekak pun sakit mana taknya muntah banyak kali kemungkinan luka tekak saya ini...

ubat orang kene keracunan mknan letihnya asyik mkn ubat je...

Tuesday, October 11, 2011

Lirik lagu CUMA AKU - Heliza Helmi



Hehe...suka pulak saya dengar dan hayati lagu Lirik CUMA AKU dari Heliza Helmi ni...







Ni saya nak kongsi dengan u allz semua Lirik lagu CUMA AKU nyanyian HELIZA HELMI sepenuhnya hasil dari idea beliau....., hebatkan dan semakin maju ke depan Akak HELIZA kite yaaa...hehe..


So siapa-siapa yang belum view video klip terbaru Heliza Helmi kt youtube...sila view tau...comeyyy sesangat video klip dia ok.......muahhhhh........







Lirik Lagu CUMA AKU 


Aku suka kamu aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Aku kenang kamu aku bayangkan dirimu
Aku rindu kamu tapi kamu tak rindu aku


Mana ada cinta jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang
Apa kata kamu mahu undur atau maju
Mungkin cuma aku tapi kamu belum tentu 


Untuk apa cinta jika tiada sudi
Untuk apa kasih jika tak memberi


AKu suka kamu aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Mana ada cinta jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang


Untuk apa cinta jika tiada sudi
Untuk apa kasih jika tak memberi


Mana ada cinta jika tidak sudi
UNtuk apa kasih jika tak memberi


Mana ada cinta jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang



Untuk apa cinta jika tidak sudi
Untuk apa kasih jika tidak memberi
Mana ada cinta jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang






Lagu/Lirik: Heliza Helmi
Edaran: Heliza Helmi Production Sdn Bhd                       




Ok kan lirik dia...('',)
kalau korang suke like laa kt coment blog saya ni ya...

gambar ihsan dr fb akk heliza helmi...










Sunday, October 9, 2011

PenulisanKu Yang Pertama Dan Terakhir Untuk Tahun 2013!!

Assalamualaikum..wbt.. Hai pekaba reader semua!! sekian kalinya.. iman minta maaf sangat-sangat kerna telah membiarkan blog kesayanga...